Upgrade Windows 10

Wilt u ook graag overstappen op Windows 10, maar wilt u dit liever niet zelf doen? RSJ-ICT kan uw computer(s) upgraden voor u! Hiervoor hebben wij een vast tarief vastgesteld en enkele voorwaarden op een rijtje gezet. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Voordelen van Windows 10

Op 29 juli 2015 heeft Microsoft haar nieuwe besturingssysteem Windows 10 gelanceerd.
Windows 10 is een combinatie van de sterke punten van Windows 7 en Windows 8. Het belangrijkste is dat het besturingssysteem vertrouwd aanvoelt en gemakkelijk in gebruik is.

Microsoft introduceert Windows 10 als volgt:

 • Het is het Windows dat je kent, alleen beter.
 • Vertrouwder en beter dan ooit.
 • Het werkt zoals het moet werken.
 • Door multitasken kun je alles sneller doen.
 • Flexibel in alles wat je doet.
 • Fantastische ingebouwde apps die op al je apparaten werken.
 • Het is het meest persoonlijke Windows tot nu toe!

Voorwaarden

 1. Uw systeem is voorzien van legale Windows 7 of Windows 8 licentie (Enterprise versies zijn uitgesloten)
 2. U kunt uw computer tot een jaar na introductie van Windows 10 (29-07-2016) door ons laten upgraden.
 3. Voordat wij kunnen upgraden controleren wij op uw computer of de hardware geschikt is .
 4. U dient zelf een back-up te maken van uw bestanden.* Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele data verlies op de computer. Het maken van een back up kan als betaalde dienst door ons worden verricht.
 5. In geval van complicaties, zoals virussen en defecten in Windows, kan het zijn dat een upgrade niet mogelijk is. Hiervoor is eerst een herinstallatie vereist. Informeer bij ons naar een prijsindicatie.
 6. Het kan zijn dat randapparatuur en huidige software niet meer werkt na de upgrade. De klant dient zelf de juiste drivers en software te downloaden en te installeren. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om vooraf te controleren of deze nieuwe drivers en software updates beschikbaar zijn. Wij kunnen u hier uiteraard ook bij assisteren, informeer bij ons naar een prijsindicatie.

* Zelf een back-up maken

Heeft u Windows 7, dan kunt u de ingebouwde back-upfunctie gebruiken. In Windows 7 opent u ‘Back-up maken en terugzetten’ via ‘Start’, ‘Configuratiescherm’, ‘Systeem en onderhoud’ en ‘Back-up maken en terugzetten’. Klik op ‘Back-up instellen’ en volg de stappen in de Wizard.