Moderne telefonieoplossingen

Bij RSJ-ICT begrijpen we dat communicatie van vitaal belang is voor het succes van jouw bedrijf. Daarom bieden we moderne telefonieoplossingen die voldoen aan de behoeften van jouw organisatie. Of je nu een klein bedrijf bent dat behoefte heeft aan een betrouwbare telefoonlijn of een grotere onderneming met geavanceerde telefonie-eisen, wij hebben de oplossing voor jou.

VoIP-telefonie

Met Voice over Internet Protocol (VoIP) telefonie maak je gebruik van het internet om gesprekken te voeren in plaats van traditionele telefoonlijnen. VoIP biedt vele voordelen, zoals kostenbesparingen, flexibiliteit, schaalbaarheid en geavanceerde functies zoals conference calls en voicemail naar e-mail. RSJ-ICT kan jouw bedrijf helpen bij de overstap naar VoIP-telefonie.

Cloudgebaseerde telefonie

Cloudgebaseerde telefonie, ook bekend als hosted telefonie, stelt jou in staat om jouw telefoonsysteem in de cloud te hebben, zonder de noodzaak van fysieke telefooncentrales op locatie. Dit biedt flexibiliteit, schaalbaarheid en eenvoudig beheer. RSJ-ICT kan jou adviseren en helpen bij de implementatie van een cloudgebaseerd telefoniesysteem dat perfect past bij jouw bedrijfsbehoeften.

Geavanceerde functies

Onze telefonieoplossingen bieden geavanceerde functies om jouw communicatie te verbeteren. Denk aan functies zoals automatische ontvangst, doorschakeling, voicemail, wachtrijen en belgroepen. Deze functies helpen jouw bedrijf om efficiënter te communiceren, de bereikbaarheid te vergroten en de klantenservice te verbeteren.

Integratie met andere systemen

Onze telefonieoplossingen kunnen naadloos integreren met andere bedrijfssystemen, zoals Customer Relationship Management (CRM) software. Dit zorgt voor een geïntegreerde communicatie-ervaring, waarbij je direct toegang hebt tot klantinformatie tijdens telefoongesprekken en efficiënter kunt werken.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Onze telefonieoplossingen zijn schaalbaar en flexibel, waardoor ze kunnen meegroeien met jouw bedrijf. Of je nu een paar telefoontoestellen nodig hebt of een complexe communicatie-infrastructuur voor een groot bedrijf, wij kunnen oplossingen bieden die passen bij jouw behoeften en toekomstige groei.

Ondersteuning en onderhoud

Bij RSJ-ICT begrijpen we dat een betrouwbare telefonieomgeving essentieel is voor jouw bedrijf. Daarom bieden we professionele ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw telefoniesysteem altijd optimaal werkt. Onze technische experts staan klaar om eventuele problemen op te lossen en vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op

Als je op zoek bent naar betrouwbare en moderne telefonieoplossingen voor jouw bedrijf, staan we bij RSJ-ICT klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw communicatiebehoeften te bespreken en een telefonieoplossing op maat te vinden die perfect bij jouw bedrijf past. Verbeter de communicatie binnen jouw organisatie en optimaliseer de bereikbaarheid met de telefonieoplossingen van RSJ-ICT.

Contact opnemen

Veel gestelde vragen (FAQ)

VoIP-telefonie staat voor Voice over Internet Protocol. Het is een technologie waarmee je telefoongesprekken kunt voeren via het internet in plaats van traditionele telefoonlijnen. VoIP biedt voordelen zoals kostenbesparingen, flexibiliteit en geavanceerde functies. RSJ-ICT kan jou helpen bij de overstap naar VoIP-telefonie.

Cloudgebaseerde telefonie, ook wel hosted telefonie genoemd, biedt flexibiliteit, schaalbaarheid en eenvoudig beheer. Je hebt geen fysieke telefooncentrale op locatie nodig, omdat het telefoonsysteem in de cloud wordt gehost. Dit maakt het gemakkelijker om aanpassingen te doen en mee te groeien met de behoeften van jouw bedrijf.

Ja, in de meeste gevallen kunnen bestaande telefoonnummers worden overgezet naar nieuwe telefonieoplossingen. RSJ-ICT zal samenwerken met jouw huidige telecommunicatieprovider om een soepele overgang te garanderen en ervoor te zorgen dat jouw telefoonnummers behouden blijven.

Ja, in de meeste gevallen kunnen bestaande telefoonnummers worden overgezet naar nieuwe telefonieoplossingen. RSJ-ICT zal samenwerken met jouw huidige telecommunicatieprovider om een soepele overgang te garanderen en ervoor te zorgen dat jouw telefoonnummers behouden blijven.

Ja, onze telefonieoplossingen kunnen naadloos worden geïntegreerd met andere bedrijfssystemen, zoals Customer Relationship Management (CRM) software. Dit zorgt voor een geïntegreerde communicatie-ervaring, waarbij je direct toegang hebt tot klantinformatie tijdens telefoongesprekken en efficiënter kunt werken.

Ja, onze telefonieoplossingen zijn schaalbaar en kunnen meegroeien met de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een paar telefoontoestellen nodig hebt of een complexe communicatie-infrastructuur voor een groot bedrijf, we kunnen oplossingen bieden die passen bij jouw behoeften en toekomstige groei.

Ja, bij RSJ-ICT bieden we professionele ondersteuning en onderhoudsdiensten voor telefoniesystemen. Onze technische experts staan klaar om eventuele problemen op te lossen, vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat jouw telefoniesysteem optimaal blijft functioneren.

Het maken van een afspraak voor telefonieoplossingen bij RSJ-ICT is eenvoudig. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Onze experts staan klaar om jouw specifieke communicatiebehoeften te bespreken en de beste telefonieoplossing voor jouw bedrijf te implementeren.

Hulp nodig? 👋

Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

Ronald Hoffmann

Harderwijkerweg 141-A
3852AB Ermelo
info@rsj-ict.nl
0341 55 64 32

Onze diensten 💼

Met een ruim product- en dienstportfolio en ruime expertise in huis kunnen wij jou goed van dienst zijn. Waar kunnen we jou mee helpen?

Een website laten maken? 👨‍💻

Een nieuwe website laten maken? Daar helpen we jou graag bij! Samen met een klein team van professionals gaan wij samen met jou aan de slag voor een nieuwe en verbeterde uitstraling.

Neem een kijkje tussen de voorbeelden en laat je inspireren door onze afgeronde projecten.

Contact opnemen Portfolio bekijken
Website vani-deuren.nl

Bedrijven aan het woord 🏆

Wij denken zoveel mogelijk mee met onze klanten en bieden altijd de beste oplossing op maat. Goede resultaten en oplossingen resulteren in langdurige relaties en tevreden klanten. Hieronder een aantal klanten aan het woord. Voor meer recensies klik hier.

Logo van Google

Als ik denk aan de perfecte partner voor mijn webbouw- en ICT-behoeften, komt RSJ-ICT meteen in me op, en Ronald verdient zeker een aantal complimenten... lees verder.

Logo van Frank a Do

Sandro Bax
Frank a Do

Logo van Google

Vakkundig en superservice bij het oplossen van onze ICT problemen.

Logo van Goedvree

Cees Vierhouten
Goedvree Installatietechniek

Logo van Google

RSJ-ICT is een mooi bedrijf, ik werk nu al een aantal jaren met RSJ en bevalt zeer goed. Ze zijn doel gericht, korte lijnen en prijs kwaliteit is ook prima.
Ik vind het prettig om... lees verder.

Logo van Motorlijn

Ed van Nieuwenhuizen
Motorlijn Holland

Contactformulier 📨

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of via e-mail of telefoon en dan helpen we je graag verder.

  Hulp nodig? 👋

  Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

  Ronald Hoffmann

  Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  info@rsj-ict.nl
  0341 55 64 32