Telefonie door RSJ-ICT uit Ermelo

Tegenwoordig draaien moderne telefoniecentrales allemaal in de cloud doormiddel van VoIP. Dit betekend dat je met een goede internetverbinding super stabiel kan bellen.

Veel opties met VoIP telefonie van RSJ-ICT

Ook is het mogelijk om personen snel door te schakelen, wachtmuziek in te stellen, keuzemenu aan te maken en meer. De keuze is reuze en volledig aan te passen op jouw wensen.

Telefonie met meerdere apparaten

Telefoneren gaat vervolgens via het toestel dat je al jaren gewend bent. Dit kan met vaste toestellen, handhelds en zelfs mobiele telefoons. Voor ZZP’ers die vaak op de weg zijn bieden wij een app aan zodat ook zei bereikbaar zijn via een vast telefoonnummer. 

RSJ-ICT biedt voor elke onderneming een gepaste oplossing. Met een breed diensten portfolio kunnen wij jou goed van diens zijn. Wij zijn specialist in o.a. ICT oplossingen en website ontwikkeling.

Niet op voorraad

Even sparren?

Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

Ronald Hoffmann

Harderwijkerweg 141-A
3852AB Ermelo
info@rsj-ict.nl
0341 55 64 32

Onze diensten

Met een ruim product- en dienstportfolio en ruime expertise in huis kunnen wij jou goed van dienst zijn. Waar kunnen we jou mee helpen?

Een professionele website laten maken?

Een nieuwe website laten maken? Daar helpen we jou graag bij! Samen met een klein team van professionals gaan wij samen met jou aan de slag voor een nieuwe en verbeterde uitstraling.

Neem een kijkje tussen de voorbeelden en laat je inspireren door onze afgeronde projecten.

Offerte aanvragen Bekijk portfolio
Website gerealiseerd door RSJ-ICT uit Ermelo adremutrecht.nl

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of via e-mail of telefoon en dan helpen we je graag verder.

  Even sparren?

  Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

  Ronald Hoffmann

  Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  info@rsj-ict.nl
  0341 55 64 32