Netwerkbeheer door RSJ-ICT uit Ermelo

Het netwerk is het knooppunt van je bedrijfsnetwerk, hier zijn alle mogelijke apparaten binnen je organisatie op aangesloten. Internet komt binnen op een modem, deze zit aangesloten vaak op een switch en op de switch worden al je bedrade apparaten op aangesloten.

Stabiel internet is belangrijk

De route die je systemen afleggen binnen het netwerk is essentieel om een stabiel netwerk te garanderen. Zo bieden wij voor iedere onderneming een oplossing op maat om optimaal gebruik te kunnen maken van het netwerk.

Specialist in netwerk apparatuur

Wij bieden beheer voor al je netwerk apparaten, denk hierbij aan je modem, switch, firewall, Wi-Fi versterkers maar ook zijn wij al jaren specialist in Windows Server voor grotere ondernemingen. Voor kleinere ondernemingen bieden wij ook beheer voor cloud diensten of ondernemingen die hun data binnen de deur willen houden ook NAS systemen van Synology.

RSJ-ICT heeft een breed pakket van diensten, zo heb je voor al je support en vraagstukken altijd één aanspreekpunt en kun je gebruik maken van onze korte lijntjes. Onze diensten gaan van ICT oplossingen tot Website ontwikkeling.

Even sparren?

Personeel Ricardo van Milligen RSJ-ICT uit Ermelo

Ricardo van Milligen

Tevreden klanten
Laagdempelig
Deskundig
Advies op maat

Contact opnemen

ICT Oplossingen

Onze diensten

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en dan helpen wij je graag verder. Ook zijn wij via e-mail en telefoon bereikbaar.

  Waarom RSJ-ICT?

  Tevreden klanten
  Laagdempelig
  Deskundig
  Advies op maat

  Bedrijfsgegevens

  Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  info@rsj-ict.nl
  0341 55 64 32

  Pand kantoor RSJ-ICT