Netwerkbeheer door RSJ-ICT uit Ermelo

Het netwerk is het knooppunt van je bedrijfsnetwerk, hier zijn alle mogelijke apparaten binnen je organisatie op aangesloten. Internet komt binnen op een modem, deze zit aangesloten vaak op een switch en op de switch worden al je bedrade apparaten op aangesloten.

Stabiel internet is belangrijk

De route die je systemen afleggen binnen het netwerk is essentieel om een stabiel netwerk te garanderen. Zo bieden wij voor iedere onderneming een oplossing op maat om optimaal gebruik te kunnen maken van het netwerk.

Specialist in netwerk apparatuur

Wij bieden beheer voor al je netwerk apparaten, denk hierbij aan je modem, switch, firewall, Wi-Fi versterkers maar ook zijn wij al jaren specialist in Windows Server voor grotere ondernemingen. Voor kleinere ondernemingen bieden wij ook beheer voor cloud diensten of ondernemingen die hun data binnen de deur willen houden ook NAS systemen van Synology.

RSJ-ICT heeft een breed pakket van diensten, zo heb je voor al je support en vraagstukken altijd één aanspreekpunt en kun je gebruik maken van onze korte lijntjes. Onze diensten gaan van ICT oplossingen tot Website ontwikkeling.

Informatie aanvragen

Even sparren?

Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

Ronald Hoffmann

Harderwijkerweg 141-A
3852AB Ermelo
info@rsj-ict.nl
0341 55 64 32

Onze diensten

Met een ruim product- en dienstportfolio en ruime expertise in huis kunnen wij jou goed van dienst zijn. Waar kunnen we jou mee helpen?

Een professionele website laten maken?

Een nieuwe website laten maken? Daar helpen we jou graag bij! Samen met een klein team van professionals gaan wij samen met jou aan de slag voor een nieuwe en verbeterde uitstraling.

Neem een kijkje tussen de voorbeelden en laat je inspireren door onze afgeronde projecten.

Offerte aanvragen Bekijk portfolio
Website gerealiseerd door RSJ-ICT uit Ermelo adremutrecht.nl

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of via e-mail of telefoon en dan helpen we je graag verder.

  Even sparren?

  Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

  Ronald Hoffmann

  Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  info@rsj-ict.nl
  0341 55 64 32