Ontdek de Voordelen van een Vast Nummer op PC

Met een vast nummer op PC kun je jouw zakelijke telefoonlijn en functionaliteit volledig benutten via jouw computer. Beheer gesprekken, voicemail, doorschakelingen en meer, allemaal binnen één geïntegreerde applicatie op jouw PC.

De Voordelen van een Vast Nummer op PC met de Hippin Applicatie

De Hippin applicatie, aangeboden door RSJ-ICT, is een geavanceerde softwareoplossing waarmee je een vast nummer op PC kunt integreren. Ontdek de voordelen die het biedt voor jouw bedrijf:

1. Efficiëntie en Productiviteit: Met de Hippin applicatie beheer je jouw zakelijke telefoonlijn rechtstreeks vanaf jouw PC. Werk efficiënter, multitask met gemak en krijg snel toegang tot telefoonfuncties terwijl je op jouw computer werkt.

2. Uitgebreide Functionaliteit: De Hippin applicatie biedt geavanceerde functies zoals doorschakeling, voicemail, conference calls en gespreksopname. Profiteer van alle mogelijkheden van jouw zakelijke telefoonsysteem, direct vanaf jouw PC.

3. Naadloze Integratie: De Hippin applicatie integreert moeiteloos met andere bedrijfsapplicaties, zoals Customer Relationship Management (CRM) systemen. Hiermee heb je direct toegang tot klantinformatie tijdens telefoongesprekken, voor een naadloze communicatie-ervaring.

4. Kostenbesparing: Met een vast nummer op PC bespaar je kosten, omdat je geen aparte telefoonhardware nodig hebt. Maak gebruik van jouw bestaande computerinfrastructuur en profiteer van voordelige tarieven voor jouw zakelijke telefoonlijn.

5. Eenvoudig Beheer: Met de Hippin applicatie kun je gemakkelijk telefooninstellingen beheren, zoals doorschakelingen, belgroepen en voicemail. Behoud de controle over jouw zakelijke telefoonfunctionaliteit, rechtstreeks vanaf jouw PC.

RSJ-ICT en de Hippin Applicatie

Bij RSJ-ICT begrijpen we dat effectieve communicatie cruciaal is voor het succes van jouw bedrijf. Daarom bieden we de Hippin applicatie als oplossing voor een vast nummer op PC. Onze experts kunnen jou begeleiden bij de implementatie en configuratie, zodat jouw bedrijf kan profiteren van verbeterde communicatie, efficiëntie en productiviteit.

Neem Vandaag nog Contact Met Ons Op

Wil je de voordelen ervaren van een vast nummer op PC met de Hippin applicatie? RSJ-ICT staat klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw communicatiebehoeften te bespreken en de beste oplossing voor een vast nummer op PC te implementeren met de Hippin applicatie. Optimaliseer de communicatie binnen jouw organisatie en verbeter de efficiëntie met RSJ-ICT en de Hippin applicatie.

Contact opnemen

Telefoonbalk

Als je de Hipin app gebruikt verschijnt er rechts in je scherm een optionele balk, vanuit hier kun je je telefonie bedienen. Deze kan op verschillende posities vastgezet worden.

Hipin app 2 25 procent kwaliteit

Contactenlijst

Binnen de Hipin zijn verschillede funcites beschikbaar waaronder het telefoonboek. Hierin kun je alle contacten in de telefoniecentrale met 1 klik op de knop bellen.

Hipin app 1 25 procent kwaliteit

Veel gestelde vragen (FAQ)

Vaste telefonie op PC stelt jou in staat om jouw zakelijke telefoonlijn en functionaliteit te gebruiken via jouw computer. Met de Hippin applicatie kun je gesprekken voeren en ontvangen, voicemail beheren en andere telefoonfuncties gebruiken, allemaal vanuit één geïntegreerde applicatie op jouw PC.

De Hippin applicatie is een geavanceerde softwareoplossing die wordt aangeboden door RSJ-ICT. Het integreert jouw vaste telefoniesysteem met jouw PC, waardoor je de volledige functionaliteit van jouw zakelijke telefoonlijn kunt gebruiken zonder aparte telefoonhardware.

Ja, je kunt jouw bestaande zakelijke telefoonnummer gebruiken met vaste telefonie op PC. De Hippin applicatie maakt verbinding met jouw vaste telefoniesysteem, zodat je jouw bestaande nummer kunt behouden en communiceren zoals je gewend bent.

Nee, vaste telefonie op PC met de Hippin applicatie vereist geen extra telefoonhardware. Je kunt jouw bestaande computerinfrastructuur gebruiken, zoals jouw PC, headset en microfoon, om gesprekken te voeren en te ontvangen.

Ja, de Hippin applicatie kan naadloos integreren met andere bedrijfsapplicaties, zoals Customer Relationship Management (CRM) systemen. Dit stelt jou in staat om tijdens telefoongesprekken direct toegang te hebben tot klantinformatie en efficiënter te communiceren.

Ja, RSJ-ICT neemt beveiliging serieus en zorgt ervoor dat de vaste telefonie op PC met de Hippin applicatie veilig is. We implementeren beveiligingsmaatregelen om de vertrouwelijkheid en integriteit van jouw communicatie te waarborgen.

Ja, de Hippin applicatie biedt de mogelijkheid om gesprekken op te nemen. Dit kan handig zijn voor trainingsdoeleinden, nalevingsvereisten of het vastleggen van belangrijke informatie tijdens gesprekken.

Ja, bij RSJ-ICT bieden we ondersteuning voor vaste telefonie op PC met de Hippin applicatie. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, technische ondersteuning te bieden en eventuele problemen op te lossen.

Hulp nodig? 👋

Personeel Barry Hartenberg RSJ-ICT uit Ermelo

Barry Hartenberg

Harderwijkerweg 141-A
3852AB Ermelo
info@rsj-ict.nl
0341 55 64 32

Onze diensten 💼

Met een ruim product- en dienstportfolio en ruime expertise in huis kunnen wij jou goed van dienst zijn. Waar kunnen we jou mee helpen?

Achtergrond Laptop Apple MacBook

Contactformulier 📨

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of via e-mail of telefoon en dan helpen we je graag verder.


  Hulp nodig? 👋

  Personeel Barry Hartenberg RSJ-ICT uit Ermelo

  Barry Hartenberg

  Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  info@rsj-ict.nl
  0341 55 64 32