Jouw systemen veilig door RSJ-ICT

Cyberfraude neemt steeds meer toe, voorheen waarin dit vaak hackers die doelgericht te werk gingen maar tegenwoordig zijn er complete computernetwerken die jouw netwerk en systemen scannen voor kwetsbaarheden. Daarom is het essentieel dat je alles goed hebt beveiligd en ook veilig houd doormiddel van het uitvoeren van o.a. systeemupdates.

Arsenaal aan truckjes

Met een arsenaal aan truckjes om potentiële cyberaanvallen te voorkomen helpen wij jouw organisatie om online stevig in je schoenen te staan. Dit geeft zekerheid maar houd ook hackers buiten de deur en zorgt ervoor dat eventuele veiligheidshekken niet misbruikt kunnen worden.

Begin bij de core van je netwerk

Je modem is waar al het internetverkeer in en uit gaat. Door te kiezen voor een veilig modem en deze goed dicht te bouwen sluit je groot en deels van de potentiële risico’s uit. Vervolgens is het essentieel om alle andere apparaten binnen je netwerk te beveiligen.

Naast specialist in beveiliging zijn wij ook deskundig in onder andere website ontwikkeling en ICT oplossingen.

Informatie aanvragen

Even sparren? 👋

Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

Ronald Hoffmann

📍 Harderwijkerweg 141-A
3852AB Ermelo
✉️ info@rsj-ict.nl
📞 0341 55 64 32

Contact opnemen

Onze diensten 💼

Met een ruim product- en dienstportfolio en ruime expertise in huis kunnen wij jou goed van dienst zijn. Waar kunnen we jou mee helpen?

Een website laten maken? 👨‍💻

Een nieuwe website laten maken? Daar helpen we jou graag bij! Samen met een klein team van professionals gaan wij samen met jou aan de slag voor een nieuwe en verbeterde uitstraling.

Neem een kijkje tussen de voorbeelden en laat je inspireren door onze afgeronde projecten.

📝 Offerte aanvragen Bekijk projecten
Website vani deuren.nl

Bedrijven aan het woord 🏆

Wij denken zoveel mogelijk mee met onze klanten en bieden altijd de beste oplossing op maat. Goede resultaten en oplossingen resulteren in langdurige relaties en tevreden klanten. Hieronder een aantal klanten aan het woord. Voor meer recensies klik hier.

google

⭐⭐⭐⭐⭐

Als ik denk aan de perfecte partner voor mijn webbouw- en ICT-behoeften, komt RSJ-ICT meteen in me op, en Ronald verdient zeker een aantal complimenten... lees verder.

Review Frank A Do

Sandro Bax
Frank a Do

google

⭐⭐⭐⭐⭐

Vakkundig en superservice bij het oplossen van onze ICT problemen.

Review Goedvree Installatietechniek

Cees Vierhouten
Goedvree Installatietechniek

google

⭐⭐⭐⭐⭐

RSJ-ICT is een mooi bedrijf, ik werk nu al een aantal jaren met RSJ en bevalt zeer goed. Ze zijn doel gericht, korte lijnen en prijs kwaliteit is ook prima.
Ik vind het prettig om... lees verder.

Review Motorlijn Holland

Ed van Nieuwenhuizen
Motorlijn Holland

Contactformulier 📨

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of via e-mail of telefoon en dan helpen we je graag verder.

  Even sparren? 👋

  Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

  Ronald Hoffmann

  📍 Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  ✉️ info@rsj-ict.nl
  📞 0341 55 64 32

  Contact opnemen