Systeembeheer door RSJ-ICT uit Ermelo

Onbezorgd en effectief kunnen werken is voor iedere onderneming een must. Daarvoor is het belangrijk dat alle systemen goed blijven werken, up to date en snel zijn aangezien computers tegenwoordig de leidraad zijn voor veel ondernemingen. RSJ-ICT ontzorgd hierin.

Van preventief systeembeheer tot storingen

Naast preventief onderhoud aan je systemen om storingen te voorkomen en kwaadwillende buiten de deur te houden zijn wij ook beschikbaar voor eventuele storingen. Geen systeem is waterdicht en problemen met je systemen kunnen altijd nog voorkomen.

Specialist in diverse besturingsystemen

Wij zijn specialist in diverse besturingssystemen zodat wij op elk gebied kunnen bijspringen, denk hierbij aan Windows, MacOS, iOS, Android, Windows Server maar ook voor NAS systemen van Synology.

Naast syteembeheer bieden wij een groot pakket van diensten aan. Zo ben je verzekerd van de beste apparatuur en software en heb je altijd één aanspreekpunt. Doormiddel van korte lijntjes krijg je ons altijd snel te pakken. Wij zijn specialist in o.a. ICT oplossingen en website ontwikkeling.

Informatie aanvragen

Even sparren?

Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

Ronald Hoffmann

Harderwijkerweg 141-A
3852AB Ermelo
info@rsj-ict.nl
0341 55 64 32

Onze diensten

Met een ruim product- en dienstportfolio en ruime expertise in huis kunnen wij jou goed van dienst zijn. Waar kunnen we jou mee helpen?

Een professionele website laten maken?

Een nieuwe website laten maken? Daar helpen we jou graag bij! Samen met een klein team van professionals gaan wij samen met jou aan de slag voor een nieuwe en verbeterde uitstraling.

Neem een kijkje tussen de voorbeelden en laat je inspireren door onze afgeronde projecten.

Offerte aanvragen Bekijk portfolio
Website gerealiseerd door RSJ-ICT uit Ermelo adremutrecht.nl

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of via e-mail of telefoon en dan helpen we je graag verder.

  Even sparren?

  Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

  Ronald Hoffmann

  Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  info@rsj-ict.nl
  0341 55 64 32