Systeembeheer door RSJ-ICT uit Ermelo

Onbezorgd en effectief kunnen werken is voor iedere onderneming een must. Daarvoor is het belangrijk dat alle systemen goed blijven werken, up to date en snel zijn aangezien computers tegenwoordig de leidraad zijn voor veel ondernemingen. RSJ-ICT ontzorgd hierin.

Van preventief systeembeheer tot storingen

Naast preventief onderhoud aan je systemen om storingen te voorkomen en kwaadwillende buiten de deur te houden zijn wij ook beschikbaar voor eventuele storingen. Geen systeem is waterdicht en problemen met je systemen kunnen altijd nog voorkomen.

Specialist in diverse besturingsystemen

Wij zijn specialist in diverse besturingssystemen zodat wij op elk gebied kunnen bijspringen, denk hierbij aan Windows, MacOS, iOS, Android, Windows Server maar ook voor NAS systemen van Synology.

Naast syteembeheer bieden wij een groot pakket van diensten aan. Zo ben je verzekerd van de beste apparatuur en software en heb je altijd één aanspreekpunt. Doormiddel van korte lijntjes krijg je ons altijd snel te pakken. Wij zijn specialist in o.a. ICT oplossingen en website ontwikkeling.

Even sparren?

Personeel Ricardo van Milligen RSJ-ICT uit Ermelo

Ricardo van Milligen

Tevreden klanten
Laagdempelig
Deskundig
Advies op maat

Contact opnemen

ICT Oplossingen

Onze diensten

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en dan helpen wij je graag verder. Ook zijn wij via e-mail en telefoon bereikbaar.

  Waarom RSJ-ICT?

  Tevreden klanten
  Laagdempelig
  Deskundig
  Advies op maat

  Bedrijfsgegevens

  Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  info@rsj-ict.nl
  0341 55 64 32

  Pand kantoor RSJ-ICT