Microsoft 365 door RSJ-ICT uit Ermelo

Samen met Microsoft werken wij al jaren aan effectieve ICT oplossing voor iedere onderneming. Van Windows tot Windows server. Met beide systemen werken wij al jaren. Waar Windows server vaak interessant is voor grotere bedrijven heeft Microsoft sinds een paar jaar ook een modulaire effectieve oplossing voor kleinere bedrijven.

Microsoft 365 totaal oplossing voor iedere onderneming

Microsoft 365 is een totaal oplossing en bied eigenlijk een oplossing aan alle basisbehoefte van een bedrijf. Zo bevat Microsoft 365 e-mailhosting met Exchange, bestands deling en cloudopslag met OneDrive en SharePoint maar ook een installatie van het Microsoft Office pakket met daarin onder andere Word, Excel, Outlook, PowerPoint etc.

Schaalbare licenties met Microsoft 365

Met Microsoft 365 betaal je een vast bedrag per maand per gebruiker. Zo kun je gemakkelijk licenties opschalen en opzeggen naarmate je bedrijf groeit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Ook zijn wij de helpende hand in o.a. ICT oplossingen, website ontwikkelingen.

Even sparren?

Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

Ronald Hoffmann

Tevreden klanten
Laagdempelig
Deskundig
Advies op maat

Contact opnemen

Cloud

Onze diensten

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en dan helpen wij je graag verder. Ook zijn wij via e-mail en telefoon bereikbaar.

  Waarom RSJ-ICT?

  Tevreden klanten
  Laagdempelig
  Deskundig
  Advies op maat

  Bedrijfsgegevens

  Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  info@rsj-ict.nl
  0341 55 64 32

  Pand kantoor RSJ-ICT