Een geïntegreerde productiviteitsoplossing met Microsoft 365

Bij RSJ-ICT begrijpen we dat moderne bedrijven behoefte hebben aan krachtige tools en oplossingen om efficiënter te werken. Microsoft 365 biedt een uitgebreid pakket van geïntegreerde productiviteitsapplicaties die jouw bedrijf helpen om meer gedaan te krijgen.

Word, Excel, PowerPoint en meer

Met Microsoft 365 heb je toegang tot de vertrouwde applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint. Je kunt documenten maken, spreadsheets beheren, presentaties ontwerpen en meer, allemaal met de vertrouwde functionaliteit die je gewend bent. Werk samen aan bestanden en deel ze gemakkelijk met collega’s.

E-mail en agenda beheer

Met Microsoft 365 kun je eenvoudig jouw e-mails beheren en jouw agenda bijhouden. Gebruik Microsoft Outlook om jouw e-mails te organiseren, afspraken te plannen en vergaderingen te beheren. Blijf georganiseerd en efficiënt met de krachtige e-mail- en agendafuncties van Microsoft 365.

Samenwerken en delen

Met Microsoft 365 kun je gemakkelijk samenwerken met jouw team, zowel intern als extern. Werk samen aan documenten in realtime, deel bestanden veilig en communiceer efficiënt met behulp van Microsoft Teams. Verbeter de samenwerking en productiviteit binnen jouw bedrijf met de krachtige samenwerkingsfuncties van Microsoft 365.

Veiligheid en controle

Microsoft 365 biedt geavanceerde beveiligingsmaatregelen om jouw bedrijfsgegevens te beschermen. Met ingebouwde beveiligingsfuncties, zoals geavanceerde bedreigingsbescherming en gegevensbescherming, kun je met een gerust hart werken en jouw bedrijfsinformatie veilig houden. Bovendien biedt Microsoft 365 tools voor naleving van regelgeving en gegevensbeheer.

Toegang overal, altijd

Met Microsoft 365 heb je overal en altijd toegang tot jouw bestanden, applicaties en e-mails. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, je kunt gemakkelijk verbinding maken met jouw Microsoft 365-account en jouw werk voortzetten. Dit biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om productief te blijven, ongeacht jouw locatie.

Eenvoudig beheer en schaalbaarheid

Bij RSJ-ICT helpen we je bij het implementeren en beheren van Microsoft 365 binnen jouw bedrijf. We zorgen voor een soepele implementatie, bieden technische ondersteuning en helpen jou bij het beheren van gebruikersaccounts en licenties. Bovendien kan Microsoft 365 eenvoudig worden geschaald naarmate jouw bedrijf groeit.

Neem contact met ons op

Als je op zoek bent naar een geïntegreerde productiviteitsoplossing die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt, ben je bij RSJ-ICT aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen met de implementatie en het beheer van Microsoft 365. Ons team staat klaar om jouw bedrijf te ondersteunen en jouw productiviteit te verhogen met Microsoft 365.

Contact opnemen

Veel gestelde vragen (FAQ)

Microsoft 365 is een geïntegreerde productiviteitsoplossing van Microsoft die een uitgebreid pakket aan applicaties en diensten biedt, waaronder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams en meer. Het stelt bedrijven in staat om efficiënter te werken, samen te werken en gegevens veilig te beheren.

Het gebruik van Microsoft 365 biedt verschillende voordelen voor jouw bedrijf. Het omvat toegang tot bekende en vertrouwde applicaties, e-mail- en agendabeheer, krachtige samenwerkingsmogelijkheden, geavanceerde beveiliging en controle, toegang tot jouw gegevens vanaf elke locatie en eenvoudig beheer en schaalbaarheid.

Ja, bij RSJ-ICT kunnen we je helpen bij de implementatie van Microsoft 365 binnen jouw bedrijf. We zorgen voor een soepele overgang, helpen bij de configuratie en bieden technische ondersteuning tijdens het implementatieproces. Ons ervaren team staat klaar om jou te begeleiden en ervoor te zorgen dat jouw bedrijf optimaal profiteert van Microsoft 365.

Ja, het is mogelijk om jouw bestaande e-mails en documenten te migreren naar Microsoft 365. Ons team kan je begeleiden bij het migratieproces en ervoor zorgen dat jouw gegevens veilig worden overgezet naar Microsoft 365. We zorgen voor een soepele overgang zonder verlies van belangrijke gegevens.

Microsoft 365 biedt geavanceerde beveiligingsfuncties om jouw bedrijfsgegevens te beschermen. Het omvat ingebouwde beveiligingstechnologieën zoals geavanceerde bedreigingsbescherming, gegevensversleuteling en naleving van regelgeving. RSJ-ICT kan je adviseren over de best practices voor gegevensbeveiliging en helpen bij het instellen van de juiste beveiligingsinstellingen voor jouw bedrijf.

Ja, Microsoft 365 kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. RSJ-ICT kan je helpen bij het configureren en aanpassen van Microsoft 365 om te voldoen aan de vereisten van jouw bedrijf. We kunnen gebruikersaccounts beheren, licenties toewijzen en de instellingen aanpassen op basis van jouw behoeften.

Het maken van een afspraak voor Microsoft 365 bij RSJ-ICT is eenvoudig. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. We plannen graag een persoonlijk gesprek in om jouw specifieke behoeften te bespreken en de juiste Microsoft 365-oplossing voor jouw bedrijf te implementeren.

Hulp nodig? 👋

Personeel Barry Hartenberg RSJ-ICT uit Ermelo

Barry Hartenberg

Harderwijkerweg 141-A
3852AB Ermelo
info@rsj-ict.nl
0341 55 64 32

Onze diensten 💼

Met een ruim product- en dienstportfolio en ruime expertise in huis kunnen wij jou goed van dienst zijn. Waar kunnen we jou mee helpen?

Achtergrond Laptop Apple MacBook

Contactformulier 📨

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of via e-mail of telefoon en dan helpen we je graag verder.


  Hulp nodig? 👋

  Personeel Barry Hartenberg RSJ-ICT uit Ermelo

  Barry Hartenberg

  Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  info@rsj-ict.nl
  0341 55 64 32