Connectiviteit door RSJ-ICT uit Ermelo

Internet is tegenwoordig de basis van iedere onderneming, de verbinding moet stabiel, veilig en snel zijn, als leverancier van KPN bieden wij hierin altijd de beste oplossing. Omdat vrijwel alle apparaten tegenwoordig met Wi-Fi verbinden is goede Wi-Fi ook essentieel samen met een vaste telefonie zodat je altijd en overal bereikbaar bent.

Connectiviteit van moderne VoIP telefoniecentrales

Tegenwoordig word ook de moderne telefoniecentrale doormiddel van internet aangestuurd. Dat betekend dat vrijwel elk digitaal apparaat binnen je bedrijf via internet loopt. Daarom is het essentieel dat zowel vast internet als Wi-Fi goed werkt. Wij werken met de beste leveranciers voor zowel zakelijk internet als hardware om stabiliteit de garanderen.

Naast connectiviteit diensten is RSJ-ICT ook specialist in o.a. ICT oplossingen en webdesign. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Even sparren?

Personeel Ricardo van Milligen RSJ-ICT uit Ermelo

Ricardo van Milligen

Tevreden klanten
Laagdempelig
Deskundig
Advies op maat

Contact opnemen

Connectiviteit

Onze diensten

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en dan helpen wij je graag verder. Ook zijn wij via e-mail en telefoon bereikbaar.

  Waarom RSJ-ICT?

  Tevreden klanten
  Laagdempelig
  Deskundig
  Advies op maat

  Bedrijfsgegevens

  Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  info@rsj-ict.nl
  0341 55 64 32

  Pand kantoor RSJ-ICT