Vast nummer op mobiel

Vast nummer op mobiel, ook bekend als vast-mobiel integratie, stelt jou in staat om jouw zakelijke telefoonlijn en functionaliteit op jouw mobiele apparaat te gebruiken. Met vast nummer op mobiel kun je naadloos schakelen tussen vaste en mobiele telefoons, waarbij je de volledige functionaliteit van jouw zakelijke telefoonsysteem behoudt, zelfs wanneer je onderweg bent.

De voordelen van vast nummer op mobiel met de Hipper+ app

De Hipper+ app, aangeboden door RSJ-ICT, is een geavanceerde mobiele app waarmee je jouw vaste nummer op jouw mobiele apparaat kunt integreren. Het biedt verschillende voordelen voor jouw bedrijf:

1. Bereikbaarheid en flexibiliteit: Met de Hipper+ app ben je altijd en overal bereikbaar op jouw zakelijke telefoonnummer. Je kunt gesprekken voeren en ontvangen, ongeacht jouw locatie. Dit vergroot de bereikbaarheid en flexibiliteit van jouw bedrijf en stelt jouw medewerkers in staat om productief te blijven, zelfs wanneer ze buiten kantoor zijn.

2. Naadloze integratie: De Hipper+ app integreert naadloos met jouw bestaande zakelijke telefoonsysteem. Je kunt jouw vaste nummer op jouw mobiele apparaat gebruiken en profiteren van alle functies en mogelijkheden van het zakelijke telefoonsysteem, zoals doorschakelen, wachtrijen, belgroepen en voicemail.

3. Eén zakelijk telefoonnummer: Met vast nummer op mobiel heb je slechts één zakelijk telefoonnummer nodig. Je hoeft geen aparte mobiele telefoonnummers te gebruiken, wat de communicatie vereenvoudigt en het beheer van telefoonlijnen vergemakkelijkt.

4. Kostenbesparing: Vast nummer op mobiel kan kostenbesparend zijn doordat je geen aparte mobiele telefoonabonnementen voor medewerkers nodig hebt. Je kunt bestaande mobiele apparaten gebruiken en profiteren van de voordelige tarieven van jouw zakelijke telefoonlijn.

5. Gemakkelijk beheer: Met de Hipper+ app kun je eenvoudig gebruikers beheren en instellingen aanpassen. Je kunt telefoontoestellen toewijzen, doorschakelingen instellen en andere telefoonfuncties beheren, allemaal vanuit één gebruiksvriendelijke beheerinterface.

RSJ-ICT en de Hipper+ app

Bij RSJ-ICT begrijpen we het belang van effectieve communicatie voor jouw bedrijf. Daarom bieden we de Hipper+ app als oplossing voor vast nummer op mobiel. Onze experts kunnen jou begeleiden bij de implementatie en configuratie van de app, zodat jouw bedrijf kan profiteren van verbeterde communicatie, verhoogde bereikbaarheid en flexibiliteit.

Neem contact met ons op

Als je op zoek bent naar vast nummer op mobiel met de Hipper+ app, staan we bij RSJ-ICT klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw communicatiebehoeften te bespreken en de beste oplossing voor vast nummer op mobiel te implementeren met de Hipper+ app. Verbeter de communicatie binnen jouw organisatie en maximaliseer de bereikbaarheid met RSJ-ICT en de Hipper+ app.

Contact opnemen Handleiding downloaden

Overzicht

Het eerste scherm wat je ziet als je de app opent. Hier kun je gemakkelijk door de app navigeren.

Hipper app 2 5 procent kwaliteit mozaik filter.png

Oproepen

Hierin kun je alle inkomende en uitgaande oproepen bekijken van de telefooncentrale.

Hipper app 3 5 procent kwaliteit mozaik filter.png

Bellen

Vanuit ‘Toetsen ‘kun je handmatig een telefoonnummer invoeren om naar toe te bellen.

Hipper app 4 5 procent kwaliteit mozaik filter.png

Contacten

Vanuit ‘Contacten’ kun je alle contactpersonen van de telefooncentrale en uit je mobiel zien.

Hipper app 1 5 procent kwaliteit mozaik filter

Veel gestelde vragen (FAQ)

Vaste telefonie op mobiel, ook bekend als vast-mobiel integratie, stelt jou in staat om jouw zakelijke telefoonlijn en functionaliteit op jouw mobiele apparaat te gebruiken. Het biedt de flexibiliteit om jouw zakelijke telefoonnummer te gebruiken, zelfs wanneer je onderweg bent.

De Hipper+ app is een geavanceerde mobiele app die wordt aangeboden door RSJ-ICT. Het integreert jouw vaste telefoniesysteem met jouw mobiele apparaat, waardoor je de functionaliteit van jouw zakelijke telefoonlijn kunt gebruiken, ongeacht jouw locatie.

Ja, met de Hipper+ app kun je gesprekken voeren en ontvangen op jouw mobiele apparaat. Je kunt jouw zakelijke telefoonnummer gebruiken en profiteren van de functionaliteit van jouw vaste telefoniesysteem.

Ja, de Hipper+ app biedt dezelfde functies en mogelijkheden als jouw vaste telefoniesysteem. Je kunt doorschakelen, voicemail instellen, belgroepen beheren en andere functies gebruiken, allemaal vanuit de app.

Nee, met vaste telefonie op mobiel hoef je geen aparte mobiele telefoonnummers te gebruiken. Je kunt jouw zakelijke telefoonnummer gebruiken voor zowel vaste als mobiele communicatie.

Ja, vaste telefonie op mobiel met de Hipper+ app kan kostenbesparend zijn. Je hebt geen aparte mobiele telefoonabonnementen voor medewerkers nodig, en je kunt profiteren van de voordelige tarieven van jouw zakelijke telefoonlijn.

Ja, de Hipper+ app wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke beheerinterface. Je kunt eenvoudig gebruikers beheren, telefoontoestellen toewijzen en andere telefooninstellingen aanpassen.

Ja, bij RSJ-ICT kunnen onze experts jou begeleiden bij de implementatie en configuratie van de Hipper+ app. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en jouw bedrijf te ondersteunen bij de integratie van vaste telefonie op mobiel.

Hulp nodig? 👋

Personeel Barry Hartenberg RSJ-ICT uit Ermelo

Barry Hartenberg

Harderwijkerweg 141-A
3852AB Ermelo
info@rsj-ict.nl
0341 55 64 32

Onze diensten 💼

Met een ruim product- en dienstportfolio en ruime expertise in huis kunnen wij jou goed van dienst zijn. Waar kunnen we jou mee helpen?

Achtergrond Laptop Apple MacBook

Contactformulier 📨

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of via e-mail of telefoon en dan helpen we je graag verder.


  Hulp nodig? 👋

  Personeel Barry Hartenberg RSJ-ICT uit Ermelo

  Barry Hartenberg

  Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  info@rsj-ict.nl
  0341 55 64 32