E-mail hosting door RSJ-ICT uit Ermelo

De leidraad voor iedere onderneming is vaak de e-mail, deze moet goed geregeld zijn. Terwijl vroeger onafhankelijk werkte op elk apparaat werkt het met moderne e-mail protocollen vaak synchroon. Zo is je mail overal hetzelfde. Sleep je een e-mail naar een andere mapje? Geen probleem. Op al je apparaten zal hij worden versleept.

E-mailhosting met Exchange van Microsoft

Voor e-mailhosting werken wij voornamelijk met Microsoft doormiddel van Microsoft 365 en Exchange. Dit is qua e-mailhosting the best you can get. Hierbij betaal je per gebruiker een vast bedrag per maand. Ook kun je gemakkelijk licenties opschalen indien nodig. Omdat de mail in de cloud wordt opgeslagen heb je alles altijd veilig online staan en loopt je e-mail op al je appraten synchroom.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Ook zijn wij de helpende hand in o.a. ICT oplossingen en website ontwikkeling.

Even sparren?

Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

Ronald Hoffmann

Tevreden klanten
Laagdempelig
Deskundig
Advies op maat

Contact opnemen

Cloud

Onze diensten

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en dan helpen wij je graag verder. Ook zijn wij via e-mail en telefoon bereikbaar.

  Waarom RSJ-ICT?

  Tevreden klanten
  Laagdempelig
  Deskundig
  Advies op maat

  Bedrijfsgegevens

  Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  info@rsj-ict.nl
  0341 55 64 32

  Pand kantoor RSJ-ICT