ICT voor het ZZP

Er komen steeds meer ZZP’ers in Nederland, vanaf 1 januari 2019 telde de Kvk er ruim 1.25 miljoen. Dit is ruim 16% van de Nederlandse bevolking.

Een groot aantal ZZP’ers werkt vanuit huis of op flexplekken, natuurlijk wil je wel overal kunnen werken en goed bereikbaar zijn voor je klanten. RSJ-ICT bied de oplossing voor ZZP’ers.

Internet
Als je veel extern werkt wil je natuurlijk wel bereikbaar zijn, bij de meeste telecommaatschappijen kan je een tweede sim aanvragen, deze wordt gebundeld aan je telefoonabonnement. Als je laptop of tablet een SIM kaart ondersteunt kan je hiermee overal zonder zorgen werken. Wij leveren ook vaste internetverbindingen voor ZZP’ers.

Office 365
De werkplek van de toekomst kan niet meer zonder. Je mail en bestanden altijd en overal bereikbaar en veilig bewaard in de Cloud voor een vast betaalbaar bedrag per maand. Bekijk de mogelijkheden hier of laat u door ons adviseren.

Website
Doormiddel van het gebruiken van WordPress kunnen wij voor een laag bedrag een professionele website voor u neerzetten naar uw wensen. We hebben zeer deskundige mensen in huis waarbij u al uw vragen kwijt kan.

Wij hebben een eigen dedicated hosting server met een uptime van 99,6% en wekelijks de laatste updates om het beste uit uw website te halen. Bekijk hier ons portfolio.

Waarom RSJ-ICT?
Korte lijntjes met ons maakt ondernemen voor u makkelijk en efficiënt. Wij hebben ervaren deskundige mensen in huis met een No Nonsense mentaliteit die u snel van dienst kunnen zijn.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel in zowel onze producten als in de dienstverlening.

Heeft u vragen over ons of onze diensten neem dan gerust contact ons op.