ISDN stopt, stap over naar VoIP

Ongeveer 50.000 bedrijven gebruiken nog steeds ISDN. ISDN stopt per 1 september en de meeste bedrijven hebben nog geen alternatief. Wanneer dit niet in september is geregeld ligt niet alleen de telefoon eruit, maar ook het alarm, pinapparaat en misschien de lift.

ISDN bestaat al sinds de jaren 80. Bellen via ISDN vereist een losse telefoonlijn naast je vaste internetlijn. Omdat het onderhoud van deze verbindingen te duur worden voor de telecomproviders en de techniek achterhaald is hebben ze besloten het uit te faseren.

VoIP word de opvolger van ISDN en brengt alleen maar voordelen met zich mee, VoIP is namelijk een stuk goedkoper dan ISDN, dit omdat je belt via je vaste internetlijn i.p.v. een dure ISDN lijn. Daarnaast zijn de abonnementen voor VoIP goed betaalbaar en is de functionaliteit velen malen groter dan ISDN. Denk bijvoorbeeld van voicemails, automatisch doorverbinden naar je mobiele telefoon, wachtrijen, etc. Je kunt zeggen dat VoIP het bellen van de toekomst is!

Als Leverancier van RoutIT (KPN) zijn wij ook gelijk leverancier van hun diesten.

Wij zijn dan uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen en support t.b.v. VoIP, korte lijntjes zorgen dat u z.s.m. word geholpen.

Heeft u nog een ISDN lijn of heeft u eigenlijk geen idee hoe uw telefonie is geregeld, neem dan contact met ons op.