Bereken de kosten van het laten bouwen van een website

Op internet vind je de meest uiteenlopende prijzen tegen voor het laten maken van websites. Wij hebben een eenvoudige tool ontwikkeld waarmee je eenvoudig een prijsindicatie kunt berekenen van het laten bouwen van een website op maat in WordPress.

Je ziet direct de prijs van jouw gewenste oplossing. Stuur het formulier op om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Basis

Installatie en configuratie van de nieuwste versie van WordPress.
Aan de hand van je wensen en logo maken wij jouw thema en huisstijl voor de website.
Aanmaken en opmaken van drie pagina’s met de tekst en afbeeldingen die door jou zijn aangeleverd. De drie pagina’s zijn de homepage, contactpagina en de privacy- en cookieverklaring.
Wij zorgen voor een standaard contactformulier voor jouw website.
Jouw website wordt standaard beveiligt. Deze beveiliging blokkeert IP-Adressen die meerdere malen foutief proberen in te loggen op jouw site.
Responsive design houdt in dat je website voor elk apparaat (computers, telefoons en tablets) wordt ontworpen zodat het altijd optimaal bruikbaar en functioneel is.

Extra’s


Kies hier het aantal pagina’s die je naast de standaardpagina’s wilt hebben.

Zichtbaarheid


Uitgebreide bezoekers statistieken verzorgd door Google. Deze koppelen we aan een nieuw Google account of je huidige zodat je hier zelf inzicht over krijgt.
De standaard module voor betere zichtbaarheid op search engines waarvan o.a. Google. We maken een koppeling met Google Search Console, optimaliseren de afbeeldingen, voorzien de pagina’s van het basispakket van o.a. de metadata en optimaliseren de snelheid.
Naast de standaard module voor SEO optimalisering kunnen wij zorgen dat bepaalde pagina’s extra opvallen in de zoekresultaten van o.a. Google. Kies het aantal pagina’s dat je extra wilt laten opvallen.

Hosting


Supersnelle Hosting doormiddel van onze eigen dedicated server binnen datacentrum BIT in Ede. Onze hostingoplossing wordt geleverd inclusief een gratis Let’s Encrypt SSL Certificaat. De kosten voor RSJ-ICT Hosting bedragen 10,- p.m.
Domeinnamen kunnen we verhuizen mochten ze al geregistreerd zijn.
Totaal 

Inspiratie opdoen?

Hoe werkt het?

Stap 1
Maak jouw keuzes.

Stap 2
Zie direct een prijsindicatie.

Stap 3
Vul je gegevens in voor het ontvangen van een offerte.

Contactgegevens

Harderwijkerweg 141-A
3852 AB Ermelo
KvK 08059704


0341 – 55 64 32
info@rsj-ict.nl