Website onderhoud door RSJ-ICT uit Ermelo

Naast een goede website en goede hosting is onderhoud aan je website essentieel om kwaadwillende buiten te deur te houden. Omdat WordPress websites steeds aantrekkelijker worden en veel worden gebruikt betekend het ook dat deze sneller doelwit worden door kwaadwillende. 

Dagelijks website onderhoud

Met onderhoud van RSJ-ICT maken wij dagelijks back-ups en doen wij updates aan WordPress, themas en plugins. Ontwikkelaars brengen met regelmaat updates uit om lekken te dichten en het is essentieel om deze zo snel mogelijk uit te voeren.

Extra beveiliging voor je website

Daarnaast schalen wij de beveiliging van jouw websites op. Daarmee komt een sterke firewall om preventie te bieden tegen o.a. DDoS-aanvallen, brute force inlogpogingen en SQL-injecties.

Naast onderhoud bieden wij ook de helpende hand in o.a. website ontwikkeling, ICT oplossingen. Zo heb je voor alles één aanspreekpunt en kun je gebruik maken van onze korte lijntjes.

Even sparren?

Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

Ronald Hoffmann

Tevreden klanten
Laagdempelig
Deskundig
Advies op maat

Contact opnemen

Website ontwikkeling

Onze diensten

Websites en hosting van RSJ-ICT

Diverse ondernemingen gingen je voor

Diverse ondernemingen in verschillende sectoren kozen voor een website ontwikkeld door RSJ-ICT. Via onderstaande knop kom je in ons portfolio terecht van opgeleverde projecten. 

Website gerealiseerd door RSJ-ICT uit Ermelo adremutrecht.nl

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en dan helpen wij je graag verder. Ook zijn wij via e-mail en telefoon bereikbaar.

  Waarom RSJ-ICT?

  Tevreden klanten
  Laagdempelig
  Deskundig
  Advies op maat

  Bedrijfsgegevens

  Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  info@rsj-ict.nl
  0341 55 64 32

  Pand kantoor RSJ-ICT