Website onderhoud door RSJ-ICT uit Ermelo

Naast een goede website en goede hosting is onderhoud aan je website essentieel om kwaadwillende buiten te deur te houden. Omdat WordPress websites steeds aantrekkelijker worden en veel worden gebruikt betekend het ook dat deze sneller doelwit worden door kwaadwillende. 

Dagelijks website onderhoud

Met onderhoud van RSJ-ICT maken wij dagelijks back-ups en doen wij updates aan WordPress, themas en plugins. Ontwikkelaars brengen met regelmaat updates uit om lekken te dichten en het is essentieel om deze zo snel mogelijk uit te voeren.

Extra beveiliging voor je website

Daarnaast schalen wij de beveiliging van jouw websites op. Daarmee komt een sterke firewall om preventie te bieden tegen o.a. DDoS-aanvallen, brute force inlogpogingen en SQL-injecties.

Naast onderhoud bieden wij ook de helpende hand in o.a. website ontwikkeling, ICT oplossingen. Zo heb je voor alles één aanspreekpunt en kun je gebruik maken van onze korte lijntjes.

Informatie aanvragen

Even sparren? 👋

Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

Ronald Hoffmann

📍 Harderwijkerweg 141-A
3852AB Ermelo
✉️ info@rsj-ict.nl
📞 0341 55 64 32

Contact opnemen

Wordpress webservice pakketten

Van simpele one-page websites tot grote webshops. Voor ieder een passend service pakket dat werkt.

Webservice Bronze

Geschikt voor startende websites en blogs.

 • 2 Wekelijks updates
 • 2 wekelijks back-ups
 • Geavanceerde beveiliging

20,- / per maand

Aanvragen

Webservice Silver

Geschikt voor ZZP’ers en middelgrote websites.

 • Wekelijks updates
 • Wekelijks back-ups
 • Geavanceerde beveiliging

30,- / per maand

Aanvragen

Webservice Gold

Geschikt voor grote websites en webshops.

 • Dagelijks updates
 • Dagelijks back-ups
 • Geavanceerde beveiliging

60,- / per maand

Aanvragen

Veel gestelde vragen (FAQ)

WordPress onderhoud betekent het regelmatig updaten en onderhouden van een WordPress website om ervoor te zorgen dat deze soepel blijft werken en beveiligd is tegen aanvallen. Het omvat taken zoals het updaten van plugins, thema’s en de WordPress software zelf, het maken van backups, het oplossen van technische problemen en het optimaliseren van de website voor prestaties.

Er zijn verschillende redenen waarom het uitvoeren van onderhoud op een WordPress website belangrijk is:

 1. Beveiliging: Onderhoud helpt bij het beveiligen van de website tegen cyberaanvallen en hackers.

 2. Prestaties: Regelmatig onderhoud kan de website-prestaties verbeteren door het verwijderen van verouderde bestanden en het optimaliseren van de database.

 3. Compatibiliteit: Het updaten van plugins, thema’s en de WordPress software zelf zorgt ervoor dat de website compatible blijft met de nieuwste technologieën.

 4. Probleemoplossing: Onderhoud helpt bij het oplossen van technische problemen die zich kunnen voordoen op een WordPress website.

 5. Zoekmachineoptimalisatie: Regelmatig onderhoud kan de zoekmachine-optimalisatie van de website verbeteren door het verbeteren van de laadtijden en de technische aspecten van de website.

 6. Gebruikerservaring: Een goed onderhouden website biedt een betere gebruikerservaring voor bezoekers.

Als je geen onderhoud doet aan je WordPress-website, kan het gebeuren dat:

 1. Beveiligingslekken niet opgelost worden, wat leidt tot een groter risico op hacking.
 2. Plugins en themes verouderen en niet meer compatibel zijn met de nieuwste versie van WordPress, waardoor er problemen kunnen ontstaan.
 3. De prestaties van de website kunnen achteruitgaan, waardoor de website langzamer wordt en minder gebruiksvriendelijk.
 4. Er onnodige bestanden op de server blijven staan, wat leidt tot opslagproblemen.

Er zijn verschillende redenen waarom je het onderhoud van je WordPress-website kunt uitbesteden:

 1. Beschikbaarheid van expertise: specialisten hebben meer kennis en ervaring met het onderhouden van WordPress-websites.
 2. Bespaar tijd: door het onderhoud uit te besteden, hoef je zelf geen tijd te besteden aan updates, back-ups en andere vervelende taken.
 3. Verhoogde beveiliging: specialisten kennen de meest recente beveiligingsrisico’s en weten hoe ze deze kunnen beperken.
 4. Prestatieverbetering: specialisten kunnen de prestaties van je website optimaliseren, waardoor deze sneller en gebruiksvriendelijker wordt.
 5. Proactieve aanpak: specialisten houden nauwlettend in de gaten of er problemen zijn en lossen deze snel op, voordat ze uit de hand lopen.

Er zijn verschillende redenen om dagelijks WordPress-updates uit te voeren:

 1. Beveiliging: updates bevatten beveiligingsupdates die kwetsbaarheden in het systeem verhelpen en beschermen tegen aanvallen.
 2. Compatibiliteit: door regelmatig te updaten, worden eventuele compatibiliteitsproblemen opgelost.
 3. Prestatieverbetering: updates bevatten verbeteringen die de prestaties en snelheid van de website verhogen.
 4. Nieuwe functies: updates kunnen nieuwe functies en verbeteringen bevatten.
 5. Ondersteuning: door dagelijks updates uit te voeren, blijf je op de hoogte van de ondersteuning van WordPress voor jouw website.

Er zijn verschillende redenen om regelmatig back-ups te maken van je WordPress-website:

 1. Bescherming tegen dataverlies: door back-ups te maken, kun je snel en gemakkelijk terugvallen op een eerder moment in geval van dataverlies door een technische fout, hacking of andere redenen.
 2. Gemakkelijke migratie: als je besluit om je website te verhuizen naar een andere server, kun je de back-up gebruiken om deze snel en gemakkelijk te migreren.
 3. Gemakkelijke herstel: als je website beschadigd is of een update mislukt, kun je de back-up gebruiken om deze snel te herstellen.
 4. Meer zekerheid: door regelmatig back-ups te maken, kun je gerust zijn dat je altijd een werkbare kopie van je website hebt in geval van noodgevallen.

Er zijn verschillende redenen om regelmatig PHP-upgrades uit te voeren:

 1. Prestatieverbetering: nieuwere versies van PHP bevatten verbeteringen in prestaties en snelheid.
 2. Beveiliging: nieuwere versies van PHP bevatten beveiligingsupdates die kwetsbaarheden in het systeem verhelpen en beschermen tegen aanvallen.
 3. Nieuwe functies: nieuwere versies van PHP bevatten nieuwe functies en verbeteringen die je kunt gebruiken om je website te verbeteren.
 4. Ondersteuning: oudere versies van PHP kunnen niet meer worden ondersteund, waardoor ze kwetsbaarder zijn voor aanvallen en problemen. Upgraden naar de nieuwste versie zorgt voor blijvende ondersteuning.
 5. Compatibiliteit: sommige plugins en themes vereisen een specifieke versie van PHP en upgraden naar een nieuwere versie kan problemen oplossen.

Er zijn verschillende stappen die je kunt ondernemen om je WordPress-website te beveiligen:

 1. Dagelijks updates uitvoeren: zorg ervoor dat je altijd de nieuwste versie van WordPress, plugins en themes gebruikt.
 2. Sterke wachtwoorden: gebruik sterk en uniek wachtwoord voor de beheerder en gebruikers.
 3. Beveiligingsplugins: installeer een beveiligingsplugin zoals Wordfence, Sucuri of iThemes Security om je website te beschermen tegen aanvallen.
 4. Back-ups maken: zorg regelmatig voor back-ups van je website om te beschermen tegen dataverlies.
 5. Limit Login Attempts: installeer een plugin om het aantal mislukte aanmeldpogingen te beperken en te beschermen tegen brute force-aanvallen.
 6. Beveilig je loginpagina: voeg aanvullende beveiligingsmaatregelen toe aan je loginpagina, zoals twee-factor authenticatie.
 7. Verberg je admin-folder: verberg de admin-folder met behulp van .htaccess-bestand of een plugin.
 8. SSL-certificaat: gebruik een SSL-certificaat om je website en gegevens te beveiligen tijdens het verzenden van gegevens via het internet.

WordPress onderhoud moet minimaal 1 keer per maand worden uitgevoerd. Het is aanbevolen om het regelmatiger uit te voeren, bijvoorbeeld wekelijks, om de prestaties, beveiliging en compatibiliteit van de website te waarborgen.

Automatische updates: WordPress update zichzelf automatisch zonder interventie van de gebruiker.

Handmatige updates: WordPress-updates moeten handmatig worden uitgevoerd door de gebruiker. De gebruiker moet de nieuwste versie downloaden en uploaden naar hun site via het beheerpaneel.

Onze diensten 💼

Met een ruim product- en dienstportfolio en ruime expertise in huis kunnen wij jou goed van dienst zijn. Waar kunnen we jou mee helpen?

Een website laten maken? 👨‍💻

Een nieuwe website laten maken? Daar helpen we jou graag bij! Samen met een klein team van professionals gaan wij samen met jou aan de slag voor een nieuwe en verbeterde uitstraling.

Neem een kijkje tussen de voorbeelden en laat je inspireren door onze afgeronde projecten.

📝 Offerte aanvragen Bekijk projecten
Website vani deuren.nl

Bedrijven aan het woord 🏆

Wij denken zoveel mogelijk mee met onze klanten en bieden altijd de beste oplossing op maat. Goede resultaten en oplossingen resulteren in langdurige relaties en tevreden klanten. Hieronder een aantal klanten aan het woord. Voor meer recensies klik hier.

google

⭐⭐⭐⭐⭐

Als ik denk aan de perfecte partner voor mijn webbouw- en ICT-behoeften, komt RSJ-ICT meteen in me op, en Ronald verdient zeker een aantal complimenten... lees verder.

Review Frank A Do

Sandro Bax
Frank a Do

google

⭐⭐⭐⭐⭐

Vakkundig en superservice bij het oplossen van onze ICT problemen.

Review Goedvree Installatietechniek

Cees Vierhouten
Goedvree Installatietechniek

google

⭐⭐⭐⭐⭐

RSJ-ICT is een mooi bedrijf, ik werk nu al een aantal jaren met RSJ en bevalt zeer goed. Ze zijn doel gericht, korte lijnen en prijs kwaliteit is ook prima.
Ik vind het prettig om... lees verder.

Review Motorlijn Holland

Ed van Nieuwenhuizen
Motorlijn Holland

Contactformulier 📨

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of via e-mail of telefoon en dan helpen we je graag verder.

  Even sparren? 👋

  Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

  Ronald Hoffmann

  📍 Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  ✉️ info@rsj-ict.nl
  📞 0341 55 64 32

  Contact opnemen