Hosting door RSJ-ICT uit Ermelo

Naast een sterke website is snelle, stabiele en veilige hosting en must om jouw website up and running te houden. Hosting van RSJ-ICT wordt verzorgd door onze eigen dedicated server binnen BIT in Ede.

Voordeel van hosting op eigen server

Door het hebben van onze eigen server hebben wijzelf de touwtjes in handen en kunnen we snelheid en veiligheid garanderen. Daarnaast is onze hosting binnen Nederland en daarmee ook AVG proof.

Snelheid hosting is belangrijk voor Google

Snellere websites scoren beter in Google, daarom is het belangrijk om snelle hosting te hebben. Wij bieden voor elke website een pakket om optimaal aan om optimaal gebruik te kunnen maken van het web.

Naast hosting maken wij ook websites en doen wij ook onderhoud aan onze websites. Daarmee ben je up to date en houd je kwaadwillende buiten de deur.

Informatie aanvragen

Even sparren?

Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

Ronald Hoffmann

Harderwijkerweg 141-A
3852AB Ermelo
info@rsj-ict.nl
0341 55 64 32

Wordpress webhosting pakketten

Van simpele one-page websites tot grote webshops. Voor ieder een passend service pakket dat werkt.

Webhosting Plus

Geschikt voor startende websites en blogs.

Snelheid:

snelheid 3
 • 4GB Webruimte
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Managed webhosting

15,- / per maand

Aanvragen

Webhosting Pro

Geschikt voor ZZP’ers en middelgrote websites.

Snelheid:

snelheid 4
 • 6GB Webruimte
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Managed webhosting

25,- / per maand

Aanvragen

Webhosting Max

Geschikt voor grote websites en webshops.

Snelheid:

snelheid 5
 • 12GB Webruimte
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Managed webhosting

35,- / per maand

Aanvragen

Veel gestelde vragen (FAQ)

Webhosting is een dienst waarmee organisaties en individuen een website of webpagina op internet kunnen plaatsen. Een webhost, of webhostingprovider, is een bedrijf dat de technologieën en services levert die nodig zijn om de website of webpagina op internet te bekijken. De host slaat de websitebestanden op zijn servers op en stelt ze beschikbaar voor computers die met internet zijn verbonden.

Er zijn verschillende soorten webhosting beschikbaar, waaronder:

 1. Shared Hosting: een populaire optie waarbij verschillende websites delen van dezelfde serverruimte en -middelen.

 2. VPS (Virtual Private Server) Hosting: biedt meer flexibiliteit en controle dan shared hosting, door virtuele servers te gebruiken die afzonderlijk van elkaar kunnen worden beheerd.

 3. Dedicated Hosting: de hele server is voor één enkele klant gereserveerd, waardoor deze de volledige controle en middelen van de server heeft.

 4. Cloud Hosting: maakt gebruik van een netwerk van servers om websites op te hosten en te leveren, waardoor deze op elk moment schaalbaar en betrouwbaar is.

 5. Managed WordPress Hosting: gericht op WordPress-gebaseerde websites, biedt dit type hosting specifieke optimalisaties en beheer- en onderhoudsdiensten voor WordPress-sites.

Het hangt af van uw specifieke vereisten en de grootte van uw website welke webhosting het meest geschikt is. Hieronder vindt u een aantal factoren om in overweging te nemen bij het kiezen van webhosting:

 1. Verkeersvolume: Hoeveel verkeer verwacht u op uw website? Als u verwacht veel verkeer te krijgen, heeft u mogelijk meer middelen nodig, zoals dedicated hosting of cloud hosting.

 2. Beheerbehoeften: Hoeveel tijd en middelen wilt u besteden aan het beheren van uw website? Shared hosting biedt meestal minder controle, terwijl VPS- en dedicated hosting meer beheeropties bieden.

 3. Budget: Wat is uw budget voor webhosting? Dedicated hosting en cloud hosting zijn duurder dan shared hosting of VPS-hosting.

 4. Prestaties: Hoe belangrijk is snelheid en prestatie voor uw website? Cloud hosting en dedicated hosting bieden over het algemeen betere prestaties dan shared hosting of VPS-hosting.

 5. Scalability: Heeft u toekomstige groeiambities voor uw website? Cloud hosting is schaalbaar, wat betekent dat u meer middelen kunt toevoegen wanneer uw website groeit.

Op basis van deze factoren kunt u de beste optie voor uw website kiezen. Overweeg eventueel om met verschillende webhostingproviders te praten om te bepalen welke optie het beste bij uw specifieke vereisten past.

Het kostenbedrag voor webhosting varieert sterk afhankelijk van de aanbieder, het type hosting, de functionaliteiten, de capaciteit en andere factoren. Gemiddeld kunnen de kosten variëren van enkele euros per maand tot honderden euros per maand. Het is aan te raden om verschillende aanbieders te vergelijken en te kijken welke het beste bij uw behoeften past.

Ja, je kunt je website verplaatsen naar een andere webhost. Dit proces wordt ook wel migratie genoemd. Het verplaatsen van je website naar een nieuwe host vereist meestal enkele stappen, zoals het exporteren van je database, het uploaden van je bestanden naar de nieuwe server en het configureren van de nieuwe omgeving. Het is aan te raden om deze stappen uit te voeren met behulp van een ervaren ontwikkelaar of om hulp te krijgen van de nieuwe host.

Webhosting is nodig om je website online te hosten en toegankelijk te maken voor het publiek via het internet. Hiermee krijgt je website een centrale locatie waar de bestanden en de database kunnen worden opgeslagen en gehost. Dit is noodzakelijk omdat websites niet op een persoonlijke computer kunnen worden gehost en toegankelijk gemaakt voor het publiek via het internet. Webhosting biedt ook veel functies en mogelijkheden, zoals beveiliging, backups, dataopslag en bandbreedte, die essentieel zijn voor een goed functionerende en betrouwbare website.

Goede webhosting is belangrijk omdat het invloed heeft op de prestaties, snelheid, betrouwbaarheid en beveiliging van je website. Een betrouwbare host kan ervoor zorgen dat je website altijd bereikbaar is en een snelle laadtijd heeft, wat bevorderlijk is voor de gebruikerservaring en de zoekmachineoptimalisatie. Ook biedt goede webhosting veel beveiligingsfuncties en maakt regelmatige backups, zodat je website beschermd is tegen dataverlies en hacking. Kortom, een goede webhosting is de basis voor een succesvolle en betrouwbare website.

Dedicated webhosting is een goede optie als je veeleisende websites hebt die veel middelen en controle vereisen. Hierbij krijg je een hele fysieke server toegewezen die alleen door jou gebruikt wordt, wat resulteert in betere prestaties en snelheid. Dedicated webhosting biedt ook meer flexibiliteit en mogelijkheden voor aanpassingen, zodat je de server kunt configureren en optimaliseren voor jouw specifieke behoeften. Bovendien biedt dedicated webhosting meer beveiligingsfuncties en privacy, omdat je geen delen van de server hoeft te delen met andere websites. Dedicated webhosting is een uitstekende keuze voor grote websites met veel verkeer, of voor websites die vereisen dat de server aan specifieke eisen voldoet.

Er zijn verschillende redenen om voor Dedicated Managed webhosting te kiezen:

 1. Prestaties: Dedicated servers bieden betere prestaties dan shared hosting, omdat ze geen hulpbronnen delen met andere websites.

 2. Beveiliging: Dedicated Managed webhosting biedt een hoog niveau van beveiliging, waardoor uw website minder kwetsbaar is voor aanvallen en hacking.

 3. Configuratie: Met Dedicated Managed webhosting kunt u de serverconfiguratie naar wens aanpassen, waardoor u de best mogelijke prestaties kunt bereiken.

 4. Ondersteuning: Bij Dedicated Managed webhosting hebt u toegang tot 24/7 ondersteuning en beheer, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over technische problemen en dat ze snel opgelost kunnen worden.

 5. Flexibiliteit: Dedicated Managed webhosting biedt de flexibiliteit om uw serverconfiguratie aan te passen aan uw veranderende behoeften en het verkeer van uw website.

Webhosting is nodig om je website te hosten en online te maken, zodat het publiek toegang heeft tot je website via het internet. Zonder webhosting zou je website niet beschikbaar zijn op het internet en zou je geen controle hebben over de manier waarop de website wordt gehost. Bovendien biedt webhosting veel noodzakelijke functies, zoals opslagruimte, bandbreedte, beveiliging en ondersteuning. Hiermee kun je een betrouwbare en snelle website creëren, die is geoptimaliseerd voor zoekmachines en gebruikers. Kortom, webhosting is onmisbaar voor het succes van je website en de online aanwezigheid van je bedrijf.

Onze diensten

Met een ruim product- en dienstportfolio en ruime expertise in huis kunnen wij jou goed van dienst zijn. Waar kunnen we jou mee helpen?

Een professionele website laten maken?

Een nieuwe website laten maken? Daar helpen we jou graag bij! Samen met een klein team van professionals gaan wij samen met jou aan de slag voor een nieuwe en verbeterde uitstraling.

Neem een kijkje tussen de voorbeelden en laat je inspireren door onze afgeronde projecten.

Offerte aanvragen Bekijk portfolio
Website gerealiseerd door RSJ-ICT uit Ermelo adremutrecht.nl

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of via e-mail of telefoon en dan helpen we je graag verder.

  Even sparren?

  Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

  Ronald Hoffmann

  Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  info@rsj-ict.nl
  0341 55 64 32