Vaste lijn op PC via de Hipin app

Met de Hippin app ben je altijd en overal bereikbaar op de vaste lijn. De app integreert met je Windows PC of laptop en vanuit daar kan je gemakkelijk in en uitbellen. Ook zijn belangrijke functies van je telefooncentrale in te stellen via deze app. De Hipper app is zowel beschikbaar op iOS als op Android toestellen en op PC via de HIPIN app.

Flexibel bellen zonder vast toestel

Met de Hipin app voor Windows kun je dus bellen met je PC of Laptop doormiddel van bijvoorbeeld een headset of de ingebouwde microfoon van je laptop. Ga je een dag thuiswerken? Geen probleem! Je kan vanuit huis gewoon met je laptop bellen.

Hipin werkt perfect samen met onze VoIP telefooncentrale en de optionele Hipper applicatie voor iOS en Android.

Informatie aanvragen

Even sparren? 👋

Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

Ronald Hoffmann

📍 Harderwijkerweg 141-A
3852AB Ermelo
✉️ info@rsj-ict.nl
📞 0341 55 64 32

Contact opnemen

Telefoonbalk

Als je de Hipin app gebruikt verschijnt er rechts in je scherm een optionele balk, vanuit hier kun je je telefonie bedienen. Deze kan op verschillende posities vastgezet of weggelaten worden.

Hipin app 2 25 procent kwaliteit

Contactenlijst

Binnen de Hipin zijn verschillede funcites beschikbaar waaronder het telefoonboek. Hierin kun je alle contacten in de telefoniecentrale met 1 klik op de knop bellen.

Hipin app 1 25 procent kwaliteit

Onze diensten 💼

Met een ruim product- en dienstportfolio en ruime expertise in huis kunnen wij jou goed van dienst zijn. Waar kunnen we jou mee helpen?

Een website laten maken? 👨‍💻

Een nieuwe website laten maken? Daar helpen we jou graag bij! Samen met een klein team van professionals gaan wij samen met jou aan de slag voor een nieuwe en verbeterde uitstraling.

Neem een kijkje tussen de voorbeelden en laat je inspireren door onze afgeronde projecten.

📝 Offerte aanvragen Bekijk projecten
Website vani deuren.nl

Bedrijven aan het woord 🏆

Wij denken zoveel mogelijk mee met onze klanten en bieden altijd de beste oplossing op maat. Goede resultaten en oplossingen resulteren in langdurige relaties en tevreden klanten. Hieronder een aantal klanten aan het woord. Voor meer recensies klik hier.

google

⭐⭐⭐⭐⭐

Als ik denk aan de perfecte partner voor mijn webbouw- en ICT-behoeften, komt RSJ-ICT meteen in me op, en Ronald verdient zeker een aantal complimenten... lees verder.

Review Frank A Do

Sandro Bax
Frank a Do

google

⭐⭐⭐⭐⭐

Vakkundig en superservice bij het oplossen van onze ICT problemen.

Review Goedvree Installatietechniek

Cees Vierhouten
Goedvree Installatietechniek

google

⭐⭐⭐⭐⭐

RSJ-ICT is een mooi bedrijf, ik werk nu al een aantal jaren met RSJ en bevalt zeer goed. Ze zijn doel gericht, korte lijnen en prijs kwaliteit is ook prima.
Ik vind het prettig om... lees verder.

Review Motorlijn Holland

Ed van Nieuwenhuizen
Motorlijn Holland

Contactformulier 📨

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of via e-mail of telefoon en dan helpen we je graag verder.

  Even sparren? 👋

  Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

  Ronald Hoffmann

  📍 Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  ✉️ info@rsj-ict.nl
  📞 0341 55 64 32

  Contact opnemen