Over ons; RSJ-ICT

Met jarenlang expertise, kennis en ervaring op ICT gebied zijn wij het aanspreekpunt voor zowel MKB en ZZP bedrijven binnen Nederland voor alle ICT gerelateerde zaken. Van totaaloplossingen voor bedrijfsinfrastructuur tot een printer configureren.

Innovatie

Omdat ICT en digitaliseren elke dag grote sprongen vooruit maakt is het belangrijk dat je hierin als bedrijf meespeelt. Wij werken altijd met de beste en nieuwe producten om onze klanten de best mogelijke oplossing aan te kunnen bieden voor hun bedrijf.

Van lokaal tot cloud

Als jarenlang Microsoft partner en ervaring met Microsoft producten hebben wij voor diverse bedrijven al totaal oplossingen kunnen aanbieden op ICT gebied. Een lokale server of een totale cloud oplossing, voor beide hebben we de expertise en kennis in huis.

Website specialist

Naast ICT hebben wij voor diverse bedrijven websites en webshops kunnen realiseren. Met een ICT achtergrond bouwen wij websites met als kernpunten, snelheid, functionaliteit en veiligheid om de positionering op Google een flinke boost te kunnen geven.

 

Pand kantoor RSJ-ICT
Locatie kantoor RSJ-ICT

Onze diensten

Met een ruim product- en dienstportfolio en ruime expertise in huis kunnen wij jou goed van dienst zijn. Waar kunnen we jou mee helpen?

Een professionele website laten maken?

Een nieuwe website laten maken? Daar helpen we jou graag bij! Samen met een klein team van professionals gaan wij samen met jou aan de slag voor een nieuwe en verbeterde uitstraling.

Neem een kijkje tussen de voorbeelden en laat je inspireren door onze afgeronde projecten.

Offerte aanvragen Bekijk portfolio
Website gerealiseerd door RSJ-ICT uit Ermelo adremutrecht.nl

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of via e-mail of telefoon en dan helpen we je graag verder.

  Even sparren?

  Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

  Ronald Hoffmann

  Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  info@rsj-ict.nl
  0341 55 64 32