Over ons; RSJ-ICT

Tijden veranderen en het ondernemen veranderd. De laatste jaren zien we steeds meer een verschuiving naar ‘het digitale’. Bestanden worden opgeslagen in de cloud, thuiswerken wordt steeds meer normaal en collega’s kunnen elkaars e-mail altijd en overal inzien. Tenminste, wanneer alle zaken goed geregeld zijn. Een nadeel van de digitalisering is dat wanneer er problemen zijn, er een deel van de bedrijfsactiviteiten stil komen te liggen. Daarnaast is online gevonden worden steeds belangrijker en richt men de pijlen op het zo effectief mogelijk maken van websites. Ook dit moet goed en professioneel aangepakt worden!

ICT en online marketing oplossingen

Als ondernemer bent u druk met allerlei zaken, maar zijn zaken als ICT en online marketing een ‘ver-van-mijn-bed-show’. Vaak ontbreekt het zowel aan kennis, tijd en interesse. Dat is niet erg, want als ondernemer kunt u niet alles zelf regelen. Hier komen wij in beeld: RSJ-ICT regelt het vóór u! Wij zorgen ervoor dat uw netwerken soepel blijven lopen, uw e-mail beschikbaar is wanneer u deze nodig heeft en alle Office-pakketten up-to-date zijn. Daarnaast adviseren wij ondernemers op het gebied van websites. Ons dienstenpakket is heel divers en juist daarom zo interessant.

Een jonge onderneming

RSJ-ICT is een jonge onderneming, letterlijk en figuurlijk. De drijvende kracht achter het bedrijf is nog midden twintig, maar loopt al jaren mee in enerzijds de ICT wereld en anderzijds in de online marketing. Mede dankzij deze jarenlange ervaring is er voldoende kennis en expertise in huis om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn. Wij zijn gedreven en ambitieus, werken hard aan het bedrijf, en belangrijker nog, voor uw bedrijf en zijn resultaatgericht. Uw probleem moet zo snel mogelijk uit de wereld zijn!

Pand kantoor RSJ-ICT
Locatie kantoor RSJ-ICT