Connectiviteit door RSJ-ICT uit Ermelo

Internet is tegenwoordig de basis van iedere onderneming, de verbinding moet stabiel, veilig en snel zijn, als leverancier van KPN bieden wij hierin altijd de beste oplossing. Omdat vrijwel alle apparaten tegenwoordig met Wi-Fi verbinden is goede Wi-Fi ook essentieel samen met een vaste telefonie zodat je altijd en overal bereikbaar bent.

ICT oplossing(en) en diensten van kwaliteit

Door de jaren heen hebben we voor onze ICT oplossingen met diverse leveranciers en software kunnen werken. Binnen onze dienstverlening kiezen we voor onze klanten alleen de beste en meest effectieve software en oplossingen. Bij RSJ-ICT geen houtje touwtje oplossingen.

ricardo auto crop removebg preview

Ricardo van Milligen

Tevreden klanten
Laagdempelig
Betaalbaar
Advies op maat

Snel internet, stabiele Wi-Fi en telefonie zijn de basis voor elke onderneming

Informatie aanvragen

ICT Oplossingen

Onze diensten

Werkplekpakketten

Werkplek in de Cloud

Volledig ontzorgd werken met het RSJ Werkplek pakket

Door jarenlange ervaring hebben wij onze expertise in diensten kunnen verscherpen. Met deze kennis hebben wij een digitale werkplek ontwikkeld die voldoet aan alle behoeftes van de ondernemer. En dat zónder hoge investering. Het pakket is ontwikkeld voor het ZZP en MKB en binnen elke sector inzetbaar.

 Ontzorgt volledig
Betaalbaar
Veilig
AVG-Proof

Overal werken en bereikbaar in de Cloud

Werken in de cloud wordt ook wel het nieuwe werken genoemd. Tegenwoordig zien we dan ook steeds minder servers bij ondernemers op kantoor. De eenmalige investering in combinatie met de kosten voor onderhoud liggen vaak hoger dan de kosten voor Clouddiensten. Met onze clouddiensten ben je bovendien altijd en overal bereikbaar en kun je overal aan het werk. De pakketten zijn eenvoudig aan te passen aan jouw bedrijf. De enige vereiste voor werken in de cloud is een internetverbinding.

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en dan helpen wij je graag verder.

  Waarom RSJ-ICT?

  Tevreden klanten
  Laagdempelig
  Betaalbaar
  Advies op maat

  Bedrijfsgegevens

  Harderwijkerweg 141-A
      3852AB
      Ermelo
  info@rsj-ict.nl
  0341 55 64 32

  poort van veldzicht