Bestandsdeling door RSJ-ICT uit Ermelo

Binnen een organisatie is het belangrijk dat binnen meerdere personeelsleden en afdelingen bestanden en data gemakkelijk kan worden gedeeld. Hiervoor zijn diverse oplossingen beschikbaar. 

Bestandsdeling via OneDrive en SharePoint

Voor de meeste bedrijven biedt Microsoft 365 hiervoor de oplossing met OneDrive en SharePoint. Bestanden worden veilig opgeslagen in de cloud en kunnen via al je apparaten worden bekeken en bewerkt. Er kunnen zelfs meerdere personen tegelijk aan één bestand werken. Voor bestandsdeling via de cloud is het belangrijk dat je internet en Wi-Fi goed geregeld zijn.

Bestandsdeling voor organisaties met gevoelige data

Voor bedrijven die werken met bijzondere persoonsgegevens wordt vaak met lokale opslag gewerkt om de data binnen huis te houden. Als specialist in Windows Server en Synology kunnen wij je hier ook in ontzorgen.

Voor elke situatie een passende oplossing, RSJ-ICT biedt een breed pakket van diensten aan met onder andere ICT oplossingen en website ontwikkeling zodat je als bedrijf één aanspreekpunt hebt voor al je digitale oplossingen.

Even sparren?

Personeel Ronald Hoffmann RSJ-ICT uit Ermelo

Ronald Hoffmann

Tevreden klanten
Laagdempelig
Deskundig
Advies op maat

Contact opnemen

Cloud

Onze diensten

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je advies of informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en dan helpen wij je graag verder. Ook zijn wij via e-mail en telefoon bereikbaar.

  Waarom RSJ-ICT?

  Tevreden klanten
  Laagdempelig
  Deskundig
  Advies op maat

  Bedrijfsgegevens

  Harderwijkerweg 141-A
  3852AB Ermelo
  info@rsj-ict.nl
  0341 55 64 32

  Pand kantoor RSJ-ICT